Koccintás, láblógatás, naplementében gyönyörködés

Koccintás, láblógatás, naplementében gyönyörködés

Ahogy melegszik az idő, úgy sűrűsödnek a programok a Budavári Palotanegyedben is. És ahogy a nap is egyre később megy le, úgy egyre később érdemes hazamenni is. A Savoyai terasz péládul egy hangulatos lounge programmal készül a nyár első napjára.

Koktélok, spritzek, hideg sör, gin tonic... Ugye, szinte már érzitek a szátokban a nyár ízeit? Június elseje, pavlovi reflex, hová mennél, ha nem egy hangulatos teraszra jégre töltött hideg italt szürcsölni?

A város felett, a Budai Várban ehhez minden adott, csütörtök este pedig még egy hangulatos zenei programmal is kiegészül a nyárnyitó élmény.

Hogy mindezt pontosan hol találjátok meg?

Így közlekedjetek:

- 2-es Metróval a Szél Kálmán téri megállóig, onnan 16A vagy 116-os busszal a Dísz térig.

- 16A busszal a Clark Ádám tértől a Dísz térig.

- Budavári siklóval a Clark Ádám tértől a Szent György térig.

- A Várkert Bazár felől lifttel.

- A Dózsa György tér mindössze 10 perc a belvárosból az 5-ös busszal. Innen szintén 5 perc alatt, lifttel közelíthető meg a Savoyai terasz.

No items found.
A cselló nagymestere a Budai Várban - interjú Onczay Zoltánnal
A cselló nagymestere a Budai Várban - interjú Onczay Zoltánnal

Onczay Zoltán neves magyar csellóművész nem csupán a hangszer varázslója, hanem a zene elkötelezett híve is. Számára a hangulatot a jó érzés és megfelelő környezet teszi felejthetetlenné. Ezért is találkozhat vele a Vibe & Wine közönsége ismét a Budai Várban. Az elismert művész a nagyonvar.hu-nak beszélt a rendezvénysorozat egyediségéről és arról is, mi inspirálja igazán.

Idén is nagyágyúkat hoz a Historical Tales az Oroszlános udvarba
Idén is nagyágyúkat hoz a Historical Tales az Oroszlános udvarba

Májusban az aktuális ukrán szupersztár, Korolova érkezik a Budavári Palotanegyedbe, júniusban pedig Christan Löffler társaságában jön Parra vor Cuva és Tylacine is.

Halloween buli készül Karakas pasa tornyában
Halloween buli készül Karakas pasa tornyában

Kinek ne jutna eszébe egy félelmetes ódon kastély a halloween szó hallatán? A Budai Vár ezt a hangulatot is képes hozni, a Pasha Café éppen erre készül október 28-án szombaton.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le a legjobb eseményekről és hírekről!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.