Buli a város legszebb táncterén

Buli a város legszebb táncterén

Forró dallamok melegítik fel a téli szombat éjszakát a Budai Várban.

December 10-én a dél-afrikai Themba érkezik a Halászbástya Étterem táncterére, ahol vérbeli afrohouse szettel hozza majd lázba a közönséget. A dél-afrikai világsztár Ibizán saját bulisorozatot indított a Club Chinoisban, de rendszeresen lép fel a legnagyobb klubokban Miamiban, Mykonoson, Londonban és még sorolhatnánk.

A hideg téli estét ráadásul - a műfaj legnagyobb neve mellett - Magyarországon egyedülálló line-up rázza fel: 𝗜𝗻𝗱𝗶𝗴𝗼 𝗧𝗵𝗲𝗼𝗿𝘆 és 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘀 𝗥𝗼𝗻𝘀𝗼𝗻 hangolnak Themba ütemeire, utána pedig George Jr. pörgeti a lemezeket.

A már-már legendás Budapest Calling partysorozat rendre egyedülálló helyszínekkel jelentkezik, nincs ez másként most se. Az oroszlános udvar forró nyári techno bulijai után most a Halászbástyát veszik be a kemény basszus kedvelői.

A komfortról padlófűtés és hűsugárzók gondoskodnak, a látványról pedig nem is kell mondani semmit annak, aki valaha járt már a Budai Várban. Aki pedig nem, annak épp ide az ideje, hogy felkapaszkodjon a város legszebb táncterére és tátva maradjon a szája.

Start délután 3 órakor, csapatás egészen este 10 óráig, utána pedig after a Cinema Hallban.

Egy kis kedvcsináló:

A cselló nagymestere a Budai Várban - interjú Onczay Zoltánnal
A cselló nagymestere a Budai Várban - interjú Onczay Zoltánnal

Onczay Zoltán neves magyar csellóművész nem csupán a hangszer varázslója, hanem a zene elkötelezett híve is. Számára a hangulatot a jó érzés és megfelelő környezet teszi felejthetetlenné. Ezért is találkozhat vele a Vibe & Wine közönsége ismét a Budai Várban. Az elismert művész a nagyonvar.hu-nak beszélt a rendezvénysorozat egyediségéről és arról is, mi inspirálja igazán.

Idén is nagyágyúkat hoz a Historical Tales az Oroszlános udvarba
Idén is nagyágyúkat hoz a Historical Tales az Oroszlános udvarba

Májusban az aktuális ukrán szupersztár, Korolova érkezik a Budavári Palotanegyedbe, júniusban pedig Christan Löffler társaságában jön Parra vor Cuva és Tylacine is.

Halloween buli készül Karakas pasa tornyában
Halloween buli készül Karakas pasa tornyában

Kinek ne jutna eszébe egy félelmetes ódon kastély a halloween szó hallatán? A Budai Vár ezt a hangulatot is képes hozni, a Pasha Café éppen erre készül október 28-án szombaton.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le a legjobb eseményekről és hírekről!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.