Idén márciusban is megrendezésre kerül a Vízivárosi Családi Nap!

Idén márciusban is megrendezésre kerül a Vízivárosi Családi Nap!

A Várkerületben élő családok nagy örömére idén is megrendezi családi napját a Közösen Vízivárosért Egyesület. A tavaszváró rendezvényre március 9-én kerül sor, az esemény helyszínének pedig hagyományteremtő jelleggel ezúttal is a Víziváros kultikus színterének számító Jókai Anna Szalon ad majd otthont. A belépés a programokra természetesen - az előző évekhez hasonlóan -idén is ingyenes!

Immár sorozatban harmadik évben rendezi meg a Közösen Vízivárosért Egyesület a Vízivárosi Családi Napot. Sok szeretettel, izgalmas programokkal várunk mindenkit 2024. március 9-én, szombaton a Jókai Anna Szalonban. A programok 8:30-tól kezdődnek. A gyermekeknek egész délelőtt arcfestéssel, kézműves sarokkal, csillámtetoválással kedveskedünk. 9 órától az Álomzug Társulás egy újabb báb előadását tekinthetik meg az érdeklődők, Az Üveghegyen túl - avagy a Tengerlépő cipő címmel. 10:30-tól a Fricska zenekar mozgatja meg az egész családot gyerektáncházával. Várunk mindenkit március 9-én a Jókai Anna Szalonban!

- írják az esemény beharangozójában.

Színházi előadás kicsiknek és nagyoknak (Fotó: Közösen Vízivárosért Egyesület)

Az elmúlt évekhez hasonlóan az egész család számára lesznek szórakoztató programok az Iskola utcában található kulturális központban.

Csillámtetkó, csillámpóni (Közösen Vízivárosért Egyesület)

Az alábbi linken egy kis kedvcsináló videót láthatnak a tavalyi rendezvényről: videó!

Élmények és szórakozás az egész családnak (Közösen Vízivárosért Egyesület)
Húsvéti vásárral is vár a Vár
Húsvéti vásárral is vár a Vár

Március 28-án 10-14 óráig húsvéti vásárt és pikniket tart a Budavári Önkormányzat az Európa ligetben. Kicsiket és nagyokat is várnak szeretettel.

Itt mindent megtudhat az újjászületés és az elmúlás ünnepéről
Itt mindent megtudhat az újjászületés és az elmúlás ünnepéről

Ha cseresznyevirágzás, akkor Budai Vár. A Tóth Árpád sétány japán díszcseresznyefáinak virágzása már-már zarándokhellyé tette a budai Várnegyed nyugati peremén futó várfalat. Könnyű megközelíthetőség, pazar panoráma és hamisítatlan tavaszi zsongás várja azokat, akiknek fürdőzni támad kedvük a tavaszi napsütésben. Most ráadásul rengeteg érdekességet megtudhatnak az érdeklődők a Várban a szakuráról, azaz a cseresznyevirágzásról.

Az elektronikus zene újabb ikonja látogat nyáron az Oroszlános udvarba
Az elektronikus zene újabb ikonja látogat nyáron az Oroszlános udvarba

Az elektronikus zene világában olykor feltűnnek olyan tehetségek, akik nemcsak hogy meghatározzák a műfaj irányát, de igazi ikonokká válnak. Ilyen alak a brit DJ és producer, Hot Since 82 is, akinek a fesztiválszezonok idején eléggé tele van a naptára, de idén Budapestre is ellátogat. Méghozzá a Budai Várba.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le a legjobb eseményekről és hírekről!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.