Halloween buli készül Karakas pasa tornyában

Halloween buli készül Karakas pasa tornyában

Kinek ne jutna eszébe egy félelmetes ódon kastély a halloween szó hallatán? A Budai Vár ezt a hangulatot is képes hozni, a Pasha Café éppen erre készül október 28-án szombaton.

Exkluzív környezet, félelmetesen jó hangulat - ezt ígéri a Pasha Café szombati halloween bulija, ahol amellett, hogy hódolhatunk az ősi kelta hagyománynak, paradés kilátásban és budapest pazar éjszakai fényeiben is gyönyörködhetünk.

Október 28-án 18 órától a Pasha Cafeban a zenét N’TOMMY biztosítja egészen 22 óráig. Organic house, progressive house, melodic house/techno dallamok csendülnek majd fel Budapest szívében, Karakas pasa egykori ágyútornyában. Megkóstolhatjátok klasszikus koktélokat kat, vagy ha valaki új ízekre vágyik, kipróbálhatja a Cseles meglepetés koktélját is, mely külön erre az eseményre készül!

A helyszín több irányból is megközelíthető:

Gyalogosan:

- Budai Vár, Dísz tér felől

- A Dunapartról a Clark Ádám térről (akár Siklóval)

- A Várkert Bazáron át

- A Dózsa György tér felől a Tabán liftekkel

Tömegközlekedéssel:

- A Deák Ferenc térről (Pest): a 105-ös busszal a Clark Ádám térig onnan gyalog, vagy a 16-os illetve 216-os busszal a Dísz térig.

- A Ferenciek terétől (Pest): az 5-ös busszal 3 megálló a Dózsa György térig, onnan lépcsőn fel a várfal aljához a Tabán liftekhez.

- A Széll Kálmán térről (Várfok utca, Buda): a 16-os, a 116-os és a
16A jelzésű busszal a Dísz térig, onnan gyalog.

- A Móricz Zsigmond körtér / Gellért tér felől (Buda): Az 56-os
villamossal a Dózsa György térig, onnan lifttel, vagy a Széll Kálmán
térig, onnan busszal.

Aki pedig a hajnalig tartó bulizást preferálja, egy kis alapozás után hamar átruccanhat innen a pesti belvárosba is.

Elindult itt valami, ami hiánypótló – interjú Mirmurral, a fiatalokat a Várba csábító dj-vel
Elindult itt valami, ami hiánypótló – interjú Mirmurral, a fiatalokat a Várba csábító dj-vel

Nagy Csukás-rajongó vagyok, az egyik kedvencem az a képeskönyv, amikor Oriza Triznyákot keresve egész Budapestet végig nyomozza és egy külön fejezetben kapunk macskás perspektívát a Budai Várról, Mirr-Murr onnan számolja meg a hidakat, és próbálja ki a siklót, amit először mozgó szekrénynek lát. Nekem az valamiért gyerekként nagyon megmaradt. Elképzeltem, hogy én leszek a cica a Várban, és most lassan 30 évvel később tényleg én vagyok a „cica” a Várban – mesélte portálunknak György Flóra, azaz dj Mirmur, aki a Savoyai Terasz berobbanó rendezvénysorozatának már az első alkalommal meghatározó alakja lett. A borszakértőként is tevékenykedő lemezlovas szerint valami elkezdődött itt, ami nagyon hiányzott már a budapesti életből, és ezzel végre a magyar fiatalok is visszatérhetnek a Budai Várba.

Oktoberfest hangulat májusban? Simán!
Oktoberfest hangulat májusban? Simán!

A Budai Várban kap helyet az első Salvatorfest, ami nem más, mint egy rendhagyó és hagyományteremtő nyárköszöntő sörfesztivál történelmi környezetben, igazi Oktoberfest hangulattal. Nem véletlenül, hiszen az esemény az Oktoberfest Budapest és a Savoyai terasz közös projektje.

Finom ütemek nyitják meg a szezont a város felett
Finom ütemek nyitják meg a szezont a város felett

Igen-igen, a Budai Várban. Az idő most még nem a kora nyarat idézi, de jövő héten már minden adott lesz ahhoz, hogy igazán felpörögjön a rövidgatyás, délután koktélozós, aperol spriccezős, tubi szódázós, fröccsözős napsütésben fürdőzés. A Savoyai terasz pedig erre komoly felhozatallal készül: május 1-jén durrantják be a kiülős szezont. Nem is akármilyen programmal.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le a legjobb eseményekről és hírekről!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.