A 20. születésnapját ünnepli a Várban a Be Massive

A 20. születésnapját ünnepli a Várban a Be Massive

Szeptember 23-án szombaton a Savoyai teraszon az idén 20 éves, dj. Metha által alapított Be Massive Horizon komoly bulival és ünnepi hangulattal készül. A pazar panoráma és az exkluzív környezet már adott ehhez.

Az elektronikus zene kedvelőinek nem kell bemutatni az ország egyik legismertebb partisorozatát, aminek a kezdetek óta a mottója, hogy "nem a stílusok, csak a jó zenék számítanak".

A Be Massive Horizon kilépve a klubkörnyezetből olyan helyszíneken szervez elektronikus zenei eseményeket, ahol korábban még senki, bemutatva hazánk csodás tájait, tájegységeit, természeti értékeit és épített örökségét. Tatai vár, Hollókő, Badacsony, Festetics kastély, Tihany - az ország legcsodálatosabb helyein pörgették már a lemezeket, így a Budai Vár sem maradhatott ki a sorból, sőt a 20. születésnapnak ad otthont szombaton.

A Budai Vár legszebb panorámás teraszán a Be Massive ajándéka a vendégeknek, hogy a belépés ingyenes.

A Budavári Palotapiknik keretin belül ráadásul napközben családi programok is lesznek:

BUDAVÁRI PALOTANEGYED

• 13:00 – 18:00 Ingyenes kézműves foglalkozások és interaktív játékok
• 13:00 – 18:00 Zenei kincskereső játék, melynek állomásai:
• Neoreneszánsz kert, Gloriett
• Királypince bejárat
• Mátyás kútja
• Török kert
• Halászó gyerekek kútja
Az állomásokon néptánc, cigányzenekar, kortárs tánc, swing, citerás varázsmesék, elektromos gitár és sok más izgalmas játék és feladat várja az érdeklődőket.

SAVOYAI TERASZ

• 15:00 – 21:00 - Be Massive Horizon

Fellépők:
Metha
Secret Factory
Lenny Lenoks
Dubecticut
Robert Makai
Abertura

Egy kis ízelítő:

No items found.
Elindult itt valami, ami hiánypótló – interjú Mirmurral, a fiatalokat a Várba csábító dj-vel
Elindult itt valami, ami hiánypótló – interjú Mirmurral, a fiatalokat a Várba csábító dj-vel

Nagy Csukás-rajongó vagyok, az egyik kedvencem az a képeskönyv, amikor Oriza Triznyákot keresve egész Budapestet végig nyomozza és egy külön fejezetben kapunk macskás perspektívát a Budai Várról, Mirr-Murr onnan számolja meg a hidakat, és próbálja ki a siklót, amit először mozgó szekrénynek lát. Nekem az valamiért gyerekként nagyon megmaradt. Elképzeltem, hogy én leszek a cica a Várban, és most lassan 30 évvel később tényleg én vagyok a „cica” a Várban – mesélte portálunknak György Flóra, azaz dj Mirmur, aki a Savoyai Terasz berobbanó rendezvénysorozatának már az első alkalommal meghatározó alakja lett. A borszakértőként is tevékenykedő lemezlovas szerint valami elkezdődött itt, ami nagyon hiányzott már a budapesti életből, és ezzel végre a magyar fiatalok is visszatérhetnek a Budai Várba.

Oktoberfest hangulat májusban? Simán!
Oktoberfest hangulat májusban? Simán!

A Budai Várban kap helyet az első Salvatorfest, ami nem más, mint egy rendhagyó és hagyományteremtő nyárköszöntő sörfesztivál történelmi környezetben, igazi Oktoberfest hangulattal. Nem véletlenül, hiszen az esemény az Oktoberfest Budapest és a Savoyai terasz közös projektje.

Finom ütemek nyitják meg a szezont a város felett
Finom ütemek nyitják meg a szezont a város felett

Igen-igen, a Budai Várban. Az idő most még nem a kora nyarat idézi, de jövő héten már minden adott lesz ahhoz, hogy igazán felpörögjön a rövidgatyás, délután koktélozós, aperol spriccezős, tubi szódázós, fröccsözős napsütésben fürdőzés. A Savoyai terasz pedig erre komoly felhozatallal készül: május 1-jén durrantják be a kiülős szezont. Nem is akármilyen programmal.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le a legjobb eseményekről és hírekről!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.