Roy Rosenfeld a Halászbástyán pörgeti a lemezeket

Roy Rosenfeld a Halászbástyán pörgeti a lemezeket

Dallamos deep house és progresszív partival indul a 2023-as szezon az ország egyik legszebb táncparkettjén, a Halászbástyán. A Vár ikonikus helyszínére márciusban ezúttal Roy Rosenfeld érkezik, akit a műfaj kedvelői már jól ismernek.

Roy az All Day I Dream és Lost&Found képviseletében is járt már Magyarországon, de a közönség találkozhatott már vele Sébastien Léger Lost Miracle kiadójánál is. Olyan zenéket tudhat magáénak mint a Lift of Love, a The Biggest Heart, az Echos vagy a Force Major.

A szervezők Roy stílusát nem is szeretnék kategorizálni, mivel maga sem szeret keretekben gondolkozni: az érzelmei vezetik produceri munkáinál, valamint ezt a finom képességét alkalmazza fellépései során is. Egyszerűen hagyja, hogy hasson rá a helyszín és a közönség varázsa.

A Halászbástya különleges, panorámás táncterén biztosan utánozhatatlan szetteknek lehet a közönség szem- és fültanúja. A bulit tökéletes keretbe foglalják a hazai fellépők is: Indigo Theory fog Kinga csodálatos élő vokáljával ráhangolni Roy dallamaira, majd Chriss Ronsonnal lehet táncolni zárásig.

A már-már legendás Budapest Calling partysorozat egyébként rendre egyedülálló helyszínekkel jelentkezik, ezért nincs ez másként most se. Az oroszlános udvar forró nyári techno bulijai után most ismét a Halászbástyát veszik be a kemény basszus kedvelői.

A téli komfortról padlófűtés és hűsugárzók gondoskodnak, a látványról pedig nem is kell mondani semmit annak, aki valaha járt már a Budai Várban. Aki pedig nem, annak épp ide az ideje, hogy felkapaszkodjon a város legszebb táncterére és tátva maradjon a szája.

Start: március 25. szombat, 15 óra.

A cselló nagymestere a Budai Várban - interjú Onczay Zoltánnal
A cselló nagymestere a Budai Várban - interjú Onczay Zoltánnal

Onczay Zoltán neves magyar csellóművész nem csupán a hangszer varázslója, hanem a zene elkötelezett híve is. Számára a hangulatot a jó érzés és megfelelő környezet teszi felejthetetlenné. Ezért is találkozhat vele a Vibe & Wine közönsége ismét a Budai Várban. Az elismert művész a nagyonvar.hu-nak beszélt a rendezvénysorozat egyediségéről és arról is, mi inspirálja igazán.

Idén is nagyágyúkat hoz a Historical Tales az Oroszlános udvarba
Idén is nagyágyúkat hoz a Historical Tales az Oroszlános udvarba

Májusban az aktuális ukrán szupersztár, Korolova érkezik a Budavári Palotanegyedbe, júniusban pedig Christan Löffler társaságában jön Parra vor Cuva és Tylacine is.

Halloween buli készül Karakas pasa tornyában
Halloween buli készül Karakas pasa tornyában

Kinek ne jutna eszébe egy félelmetes ódon kastély a halloween szó hallatán? A Budai Vár ezt a hangulatot is képes hozni, a Pasha Café éppen erre készül október 28-án szombaton.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le a legjobb eseményekről és hírekről!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.