Rejtő Jenő utánozhatatlan fantáziavilágát keltik életre a Várkert Bazárban

Rejtő Jenő utánozhatatlan fantáziavilágát keltik életre a Várkert Bazárban

A tizennégy karátos autó tizenkét dallal kísért groteszk kalandjain szórakozhat a közönség január 28-án. Az előadás a TRIP koncertszínházi sorozatának egyik szenzációja, a kulcsjeleneteihez a Budapest Bár zenészei és a dalszerzője írták a dalokat.

A koncertszínház legalább annyira színházi, mint zenei élmény, így a dalokat nem énekesek, hanem nyolc kitűnő színművész adja elő: Dankó István, Fekete Patrícia, Mertz Tibor, Mikó István, Keresztes Tamás, Polák Ferenc, Turi Péter, Juhász Bence. A produkció rendezője és egyben díszlettervezője a Jászai Mari-díjas Keresztes Tamás, aki Divinyi Rékával együtt adaptálta színpadra a regényt.

„Ez az első önálló rendezésem egy remek stábbal, valódi örömmunka volt az egész próbafolyamat”

– nyilatkozta Keresztes Tamás az előadásról.

A zenekar élőben játszik, a színpadi jeleneteket a remek hangulatú dalok fűzik össze. Ugyanakkor nemcsak a zene és a színjáték dominálnak, a Keresztes Tamás által létrehozott látvány is fontos része annak a vállalkozásnak, amelyik Rejtő írói világából új műfajt, zenés „képregényszínházat” teremt.

A TRIP jóvoltából, kitűnő művészek közös alkotásaként születik meg egy igazán szórakoztató színházi élmény a Várkert Bazárban.

A novemberi előadás is nagy sikerrel zárul, nem csoda, hogy sokan várják az ismétlést.

Jegyek ITT kaphatók.

A cselló nagymestere a Budai Várban - interjú Onczay Zoltánnal
A cselló nagymestere a Budai Várban - interjú Onczay Zoltánnal

Onczay Zoltán neves magyar csellóművész nem csupán a hangszer varázslója, hanem a zene elkötelezett híve is. Számára a hangulatot a jó érzés és megfelelő környezet teszi felejthetetlenné. Ezért is találkozhat vele a Vibe & Wine közönsége ismét a Budai Várban. Az elismert művész a nagyonvar.hu-nak beszélt a rendezvénysorozat egyediségéről és arról is, mi inspirálja igazán.

Idén is nagyágyúkat hoz a Historical Tales az Oroszlános udvarba
Idén is nagyágyúkat hoz a Historical Tales az Oroszlános udvarba

Májusban az aktuális ukrán szupersztár, Korolova érkezik a Budavári Palotanegyedbe, júniusban pedig Christan Löffler társaságában jön Parra vor Cuva és Tylacine is.

Halloween buli készül Karakas pasa tornyában
Halloween buli készül Karakas pasa tornyában

Kinek ne jutna eszébe egy félelmetes ódon kastély a halloween szó hallatán? A Budai Vár ezt a hangulatot is képes hozni, a Pasha Café éppen erre készül október 28-án szombaton.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ne maradj le a legjobb eseményekről és hírekről!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.